Case deteriorate de traficul greu. Locuințele vechi din Mereni sunt afectate de tirurile care circulă prin comună

Data publicării:
trafic greu mereni

Necazurile familiei Avramescu au început în urmă cu aproximativ două săptămâni, când, din cauza  traficului greu deviat prin localitatea Mereni pereţii locuinţei s-au fisurat atât pe exterior, cât şi în interior. Iar problemele nu se opresc aici.

Nici în casă lucrurile nu stau mai bine, iar oamenilor le este teamă să nu cadă tavanul peste ei.

În afară de aceste probleme, oamenii se tem şi pentru siguranţa copiiilor.

Şi nu numai casele au probleme. Drumurile, proiectate în urmă cu zeci de ani, pentru un trafic mult mai lejer, au început să cedeze.

Gheorghe Chiriac, primarul comunei Mereni:  "Pe DJ 391, care are o structură rămasă din anii 70. Şoseaua este stricată în mare parte. Pe vremea lui Ceauşescu, în anii 70, pe aceste drumuri treceau, ştiu eu, o maşină pe zi şi două căruţe. Traficul era uşor, iar acum se cunoaşte, frecvenţa este de 5 ori, de 7 ori mai mare faţă de acum 2 luni".

Edilul spune că a primit asigurări de la Regia de Drumuri Judeţene şi de la Consiliul Judeţean Constanţa, că şoselele vor fi reparate după ce traficul va reveni la normal.

Veştile nu sunt însă la fel de bune şi pentru locuitorii comunei care vor fi nevoţi să suporte singuri costurile reparaţiilor.

reporter: Poliana Căpitan
operator: Cristi Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri