Oaspeţi de onoare la Digi 24 Constanţa.  Personalităţile din Constanţa ne-au urat "La Mulţi Ani!" 

Data publicării:
invitati digi 24 1 an

 

Jandarmi, poliţişti, marinari, reprezentanţi ai Bisericii, şefi de instituţii deconcentrate, primari, profesori universitari. Sunt colaboratorii noştri care au venit, astăzi, în redacţia Digi 24 Constanţa, într-un moment extrem de important pentru noi: aniversarea primului an de emisie. Ei sunt oamenii care ne-au furnizat informaţii corecte şi opinii pertinente oricând am avut nevoie pentru ca ştirile difuzate de Digi24 Constanţa să fie complete şi imparţiale.

"Nu am văzut nicio exagerare, nicio ştire tendenţioasă, ci le luaţi în mod natural, fără să le interpretaţi după părerea dvs sau a altora", a spus Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Primarul localităţii Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost bucuros să ne fie alături la acest moment festiv: "De la prima emisiune când am participat la dvs., de la prima invitaţie, mi-a plăcut modul în care s-a desfăşurat emisiunea, fără partipriuri, fără a se pune accentul pe un aspect negativ sau pozitiv".

Oaspeţii noştri au apreciat întreg colectivul redacţional care a reuşit să-şi facă un nume şi un renume în peisajul mediatic local.

Gabriel Culea, şeful Asociaţiilei Salvamarilor şi Scafandrilor Profesionişti din România ne-a transmis şi el un mesaj sincer: "Datorită dvs. am reuşit să ajungem, atât la telespectatori, cât şi la turişti, cu informaţiile necesare, pentru a-i preveni atunci când a fost nevoie. Vă mulţumim şi ne dorim ca în continuare, datorită profesionalismului dvs. să colaborăm şi să fim la fel de buni prieteni, cum am fost şi până acum".

 

"A trecut un an? Oooooo, foarte repede! Da, eu cred că în momentul de faţă nu mai putem vorbi de un debut, de un start up, ci de un brand care se imprimă din ce în ce mai mult în mentalul colectiv local, cât şi naţional", a spus Dragoş Poteleanu, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Oaspeţii noştri ne-au mărturisit că ne sunt telespectatori fildeli şi au mai spus şi ce anume diferenţiază Digi 24 Constanţa de celelalte posturi de televiziune.

"Vă diferenţiază, în beneficiul nostru, echilibrul, respectul pentru adevăr, bunul simţ şi respectul faţă de telespectatori", a declarat Aurel Papari, preşedintele Fundaţiei Andrei Şaguna.

Şi Adrian Stan, primarul oraşului Techirghiol, a avut de spus cuvinte deosebite pentru postul de televiziune Digi 24 Constanţa: "În anul acesta aţi arătat că sunteţi profesionişti, aţi format o echipă, iar faptul că sunteţi foarte ponderaţi şi căutaţi adevărul şi nu scandalul vă face diferiţi de tot ceea ce este pe piaţa media".

Printre oaspeţii de seamă care ne-au onorat cu prezenţa s-a aflat şi şeful Serviciului Paşapoarte care îşi serbează ziua de naştere odată cu cea a postului Digi24 Constanţa.

"Împlinesc 52 de ani azi şi mă bucur să fiu alături de dvs şi vă urez mult succes şi tot ceea ce vă doriţi în activitatea dvs. în continuare", ne-a spus Ion Văcaru, şeful Serviciului Paşapoarte Constanţa.

Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi aniversară pentru postul Digi 24 Constanţa, care ne-au investit cu încredere dar şi pentru că au fost alături de noi şi ne-au dat concursul de-a lungul acestui an, ceea ce ne dorim să se întâmple şi în viitor. 

reporter: Poliana Căpitan
operatori: Cristian Caciauna şi Matei Ghioc

Editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri