Revelionul în Bulgaria, preferat de români. Preţurile şi serviciile îi atrag pe români în ţara vecină

Data publicării:
hotel bulgaria

Revelionul pe litoralul bulgăresc ia și anul acesta fața revelionului pe litoralul românesc. Un motiv esenţial îl constituie preţul, pachetele de Revelion din Bulgaria fiind cu mult mai avantajoase decât cele din România. Astfel, în timp ce ofertele pentru destinația din țara vecină sunt aproape epuizate, pentru litoralul românesc încă mai există destule astfel de pachete.

Şi în acest an revelionul la vecinii bulgari este mult mai avantajos faţă de cel de pe litoralul românesc, în special datorită raportului preţ - servicii. Din acest motiv, pachetele pentru staţiunile Nisipurile de Aur şi Constantin şi Elena s-au vândut ca pâinea caldă.

Georgiana Miu, agent de turism:  "Avem 3 nopţi, la un hotel de 4 stele, cu regim de masă all inclusiv, cina de revelion fiind inclusă, la 140 de euro de persoană".

În schimb, ofertele pentru litoralul românesc sunt destul de puţine, iar vânzările de pachete prin agenţiile de turism sunt aproape inexistente.

"La noi la agenţie au fost câteva solicitări, însă, doar pentru noaptea de revelion, petrecerea din acea noapte, nu pachet cu mai multe nopţi de cazare", a mai spus agentul de turism.

Pentru a face faţă concurenţei, hotelierii de pe litoralul românesc încearcă să îi atragă pe români cu tot felul de pachete şi seri tematice.

Daniela Beică, director de vânzări marketing, hotel de 4 stele Mamaia: 00:08:12:00 Pentru clienţii de pe plan naţional am pregătit pachete speciale de 4 nopţi cazare, cu all inclusive. Pe lângă cele 3 mese oferim masaje şi tratatente în cadrul centrului SPA, activităţi pentru copii 00:08:25:11

Unii organizează chiar şi două tipuri de revelion, unul la restaurant, cu formaţie live şi meniu, care costă 540 de lei de persoană, şi unul de tip club, cu DJ şi bufet suedez, în valoare de 300 de lei de persoană.

Dacă persoanele de vârsta a doua şi familiile cu copii preferă să petreacă revelionul în Bulgaria, tinerii aleg cluburile şi restaurantele din Mamaia şi Constanţa. Cei mai mulţi oameni preferă însă muntele pentru petrecerea dintre ani.

Până pe 17 decembrie, cei interesaţi să îşi petreacă revelionul pe litoralul românesc îşi pot cumpăra pachete cu reduceri cuprinse între 10 şi 15%. Discount-uri se aplică şi pentru grupuri mari.


reporter: Poliana Căpitan
operator: Alex Şerbănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri