Săptămână de vis. Simona Halep a câştigat turneul din Qatar 

Data publicării:
Simona Halep wikipedia

sursa foto: wikipedia

Nimeni nu i-a putut sta în cale Simonei Halep în turneul din Qatar. Constănţeanca a învins trei jucătoare mai bine clasate în drumul spre cel mai important trofeu al carierei.

Sara Errani în sferturi, Agnieszka Radwanska în semifinale şi Angelique Kerber în finală, n-au reuşit să-i ia Simonei nici măcar un set.

Simona Halep , numărul 9 WTA: "Am mai multă încredere în mine acum pentru că acesta este cel mai mare turneu pe care l-am câştigat. Mă simt extraordinar, simt că pot să joc la cel mai înalt nivel, îmi simt jocul şi mă bucur de fiecare moment petrecut pe teren. Îmi place tenisul şi să fiu alături de voi, cei care mă susţineţi tot timpul!"

George Cosac, preşedintele FR de Tenis: "Ca după toate victoriile din ac sapt ii transmit aceleasi felicitari. A fost un regal sportiv, un spectacol ieşit din comun. Dacă sunt jucatori care obtin victorii cu sacrificii enorme, Simona e genul de campion care isi impune jocul. Adversarul danseaza dupa cum ii canta Simona".

Angelique Kerber, numărul 10 WTA: "Vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână extraordinară, a meritat într-adevăr să câştige acest turneu".

Simona Halep nu ia pauză. Va participa la Turneul din Dubai, competiţie transmisă de asemenea în direct la Digi Sport.

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri