Accident mortal la Pieleşti, judeţul Dolj  

Data publicării:
021013 ACCIDENT PIELESTI B

Vremea nefavorabilă a îngreunat traficul rutier şi a dus la accidente pe şosele. În Dolj, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi s-a izbit violent de o autoutilitară. În urma impactului, o femeie a murit, iar unul dintre şoferi a fost grav rănit.  

Accidentul a avut loc pe DN 65, în dreptul localităţii Pieleşti. Din primele verificări, s-a stabilit că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

"Din primele cercetări a rezultat faptul că pe DN 65, la kilometrul 19 + 900, conducătorul unui autoturism care circula din direcţia Balş către Craiova, în curbă către stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sens opus şi s-a lovit frontal de o autoutilitară", a precizat Daniel Petrescu, inspector principal.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Descarcerare. "Ne-am deplasat cu o autospecială SMURD, o descarcerare şi o autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă pentru spălarea carosabilului în urma deversării combustibilului", a spus plutonier Marian Banţă, şef gardă intervenţii Pompieri.

"O victimă a fost scoasă de către echipajul SMURD şi este în drum spre Spitalul nr. 1, la Urgenţă, iar o victimă a fost găsită decedată la locul accidentului", a precizat Daniela Boangiu, asistent SMURD.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. El este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri