Construcţia noului stadion în Craiova va începe anul viitor

Data publicării:
141113 STADION PRIMAR

Construcţia noului stadion al Craiovei va începe anul viitor. Anunţul a fost făcut chiar de primarul Lia Olguţa Vasilescu, în cadrul emisiunii Vocile Olteniei. Edilul a spus că Primăria a obţinut avizul de la Companiei Naţionale de Investiţii. 

Edilul-şef Lia Olguta Vasilescu a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Vocile Olteniei”, că noul stadion al Craiovei va avea 30.000 de locuri, iar construcţia acestuia va fi finanţată de Compania Naţională de Investiţii. În plus, Primăria va construi din fonduri proprii un al doilea stadion, pentru antrenamente.

„Alături va fi un stadion, care va avea o pistă de atletism şi aproximativ 5.000 de locuri. Am spus că ni-l asumăm noi pe acela, pentru că nu este o investiţie foarte mare şi mare parte dintre scaunele care sunt la ora actuală pe „Oblemenco” pot fi refolosite pentru acel stadion”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Pe lângă noua arenă pentru antrenamente, care va avea 5.000 de locuri, Primăria Craiova se va ocupa şi de exproprierile din zona stadionului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri