Derby-ul Craiovei se va juca cu casa închisă

Data publicării:
211113 DERBY

Derby-ul Craiovei, dintre CS Universitatea şi FC Universitatea, se va juca cu casa închisă. Până miercuri seara se vânduseră 4.000 de bilete online din cele 12.000 scoase la vânzare de clubul organizator.

Suporterii echipei FC Universitatea au intrat şi ei în posesia tichetelor de la Peluza Sud, în jur de 5.000. În doar o oră şi jumătate de la punerea în vânzare au fost deja epuizate aproape de jumătate dintre acestea. Într-o urnă separată, suporterii strâng bani pentru coregrafie, dar şi pentru dona jucătorilor, pentru a-i motiva înainte de meci.

Clubul CS Universitatea a luat decizia să vândă bilete şi la volanţi. Aproximativ 700 de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai unei firme de pază vor asigura ordinea la stadion, la meciul de sâmbătă.

„Noi ne dorim să avem un stadion plin, ne dorim să avem cât mai mulţi craioveni care să participe la meci şi care să aibă posibilitatea să vadă un spectacol de bună calitate, în care cel mai bun să câştige”, a spus Pavel Badea, preşedinte CS Universitatea Craiova.

Meciul dintre CSU şi FCU va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. În tur, la Severin, scorul a fost egal, 0-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri