Pacient scăpat de pe targă. Bărbatul a fost rănit grav în timpul unei explozii la un restaurant din Caracal

Data publicării:
081113 EXPLOZIE

Un bărbat rănit grav în timpul unei explozii şi care trebuia transferat la Bucureşti pentru tratament a fost scăpat de pe targă de medici. Bărbatul are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce localul în care era angajat a sărit în aer.

„Probabil a alunecat, el fiind foarte greu, are o sută şi ceva de kilograme”, a spus Ligia Bazmă, medic SMURD Craiova

Explozia a avut loc în jurul orei 11:30 la un restaurant de pe strada Parângului din Caracal. Un angajat al localului a încercat să scoată gazul dintr-o butelie defectă, numai că în acelaşi timp un altul a aprins aragazul în bucătărie. Atunci s-a produs deflagraţia.

În urma exploziei, trei persoane din local au fost rănite.

"În urma exploziei au rezultat trei victime, două persoane de sex feminin, de 51 şi 22 de ani. Persoana de 51 de ani, cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, a fost transportată iniţial la Spitalul din Caracal şi transferată la spitalul din Craiova. Persoana de 22 de ani a rămas la spitalul din Caracal. Cea de-a treia persoană, este vorba despre un bărbat, angajat al restaurantului, a fost preluat de elicopterul SMURD", a precizat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Lucrătorii de la ISU şi patronul restaurantului vor evalua pagubele. Localul nu avea asigurare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri