Plimbări pe Dunăre cu vechea navă de croazieră "Mehedinţi" 

Data publicării:
190813 CROAYIERA

Veste bună pentru amatorii plimbărilor pe Dunăre. „Mehedinţi”, vechea navă de croazieră, a fost modernizată şi face din nou curse pe fluviu. La sfârşitul săptămânii trecute a plecat în prima cursă din Portul Drobeta Turnu Severin.

Nava Mehedinţi era mândria judeţului, numai că, după Revoluţie, a fost lăsată să ruginească la mal, din lipsa clienţilor. În urmă cu doi ani, proprietarii au decis să o modernizeze şi au investit aproape un milion de euro.

Cu o capacitate de 300 de locuri, vasul poate fi utilizat pentru croaziere pe Dunăre, dar şi pentru orice este dispus să plătească costurile de funcţionare.

„Poate să meargă oriunde şi cu oricine, la un preţ de aproximativ 500 de euro pe oră. Dacă sunt o sută de persoane, normal că preţul o să fie mai mare. Dacă sunt 300, cât este capacitatea navei, preţul va fi de trei ori mai mic. Oricum, consider că suma este derizorie la un număr mare de pasageri. Bineînteles, cine poate să îşi permită să meargă singur cu ea, nicio problema.", a spus Florin Bejenaru, director executiv Navrom Drobeta

Nava a făcut prima croazieră, după renovare, iar invitaţii au fost încântaţi de refacerea acestei embleme a Portului Drobeta.

Compania de Navigaţie Fluvială Română a luat iniţiativa reactivării propriei flote, astfel încât turismul dunărean să fie revigorat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri