Schimbări masive la echipa CS Podari

Data publicării:
220114 schimbari echipa Podari

Jucătorii divizionarei C, CS Podari, trag tare la antrenament pentru ca, la finalul acestui sezon, să prindă play-offul campionatului.

Din cauza precipitaţiilor căzute în ultimele zile,antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a programat antrenamentele pe terenul de la Făcăi, pentru a menaja propria bază. Acestea vor continua pe plan local până pe 5 februarie, când, pentru zece zile se va pleca într-un cantonament la Kladovo în Serbia. Sâmbătă echipa din Podari va disputa primul meci amical, în compania celor de la Dunărea Bistreţ.

În această iarnă lotul a suferit multe modificări. Podariul s-a despărţit de nouă jucători,care nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor, în schimbul lor fiind aduşi fotbalisti cu experienţă, cum ar fi Mădălin Murgan, fost jucător la Universitatea Craiova, FC Argeş sau Unirea Urzicei, Ionuţ Mitroi, care a fost la Gaz Metan Craiova şi Severin, dar şi şase fotbalişti împrumutaţi de la ACS Viitorul Municipal Craiova: fundaşii Alexandru Dreşcă, Dănuţ Ciocioană şi mijlocaşii Eduard Dina, Louis Copilescu, Florin Jianu şi Costi Răduţ.

CS Podari se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu 15 puncte, fiind la şase lungimi distanţă de locul 6, care ar asigura prezenţa în play-off, ocupat de CS Tunari. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri