Temperaturi de primăvară, în pragul iernii. În weekend, craiovenii au profitat de vremea frumoasă şi au ieşit la plimbare prin parc sau la terase

Data publicării:
111113 VREME PARC

Soare şi temperaturi de primăvară în pragul iernii. La Craiova, oamenii au profitat de soare în acest final de săptămână şi au ieşit să se plimbe în parc. Meteorologii spun că temperaturile vor mai scădea uşor în zilele următoare, însă vor fi peste valorile normale ale acestei perioade. Mai mult, nu este exclus să avem parte de temperaturi ridicate şi în luna decembrie.

În Craiova s-au înregistrat în acest final de săptămână până la 20 de grade Celsius. Pentru că vremea a fost foarte frumoasă pentru această perioadă, craiovenii au profitat şi au ieşit în număr mare la plimbare prin parc. Unii s-au aşezat la terasele, pentru că patronii au decis să nu le închidă deocamdată, chiar dacă iarna bate la uşă.

Meteorologii anunţă că în zilele următoare, maximele vor scădea uşor, însă vor rămâne destul de ridicate şi se vor situa în jurul valorilor de 16-17 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri