Un doljean a inventat o cremă pentru vindecarea arsurilor. Inventatorul şi-a brevetat produsul

Data publicării:
020813 crema oaie

Grăsime de oaie, ceară de albine, ulei de floarea soarelui şi albuş de ou. Cu aceste ingrediente simple, un doljean a reuşit să creeze o cremă care face minuni în cazul arsurilor. Inventatorul şi-a brevetat produsul şi a reuşit să câştige cu el numeroase premii la saloanele internaţionale de inventică.

Constantin Pârvuloiu are 63 de ani, iar din 2007 a început să cerceteze formula de cremă pentru arsuri. Anul trecut a obţinut şi certificat de brevet pentru unguentul cu grăsime de oaie.

Apropiaţii l-au susţinut pe inventatorul din Dolj şi au avut prilejul să compare beneficiile unguentului pentru refacerea pielii în cazul arsurilor.

Crema pe bază de grăsime de oaie a fost testată cu succes şi în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică din Craiova pe mai mulţi pacienţi voluntari.

Invenţia lui Constantin Pârvuloiu a primit medalia de aur la saloanele de inventica din Geneva, Germania, Belgia, Republica Moldova şi Taiwan.

Invenţia va intra în acest an într-un program de transfer tehnologic, pentru a putea fi cunoscută mai bine pe plan internaţional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri