Examenul maturităţii, la 35 de ani. O gălăţeancă a luat bacul cu media 9,96, după ce a întrerupt studiile în urmă cu aproape 20 de ani

Data publicării:
bac 35 ani

Mihaela Emiliana Alexandru a început liceul la vârsta de 15 ani la Liceul Teoretic „Spiru Haret" din Tecuci. A renunțat însă la cursuri cu două luni înainte de absolvire, după ce a rămas fără tată, iar mama nu a putut să aibă grijă singură de șase copii.

Mihaela Emiliana Alexandru: "M-am gândit că renunţ şi o să fac la seral restul, dar din păcate nu a fost aşa."

S-a angajat ca vânzătoare şi pentru că permanent a regretat greşeala din copilărie a decis să reia studiile întrerupte acum aproape 20 de ani.

Mihaela Emiliana Alexandru: "Normal că te gândeşti că te ajută, că-ţi schimbă puţin viaţa, că-ţi găseşti alt job."

Diana, fiica Mihaelei, mai are doi ani şi va trece şi ea prin emoţiile examenului maturităţii.

Diana Elisa Alexandru - fiica Mihaelei: "De când a început ea să înveţe pentru bac m-a ambiţionat foarte mult şi cred că s-a văzut asta şi la mine la liceu."

Profesorii spun că performanţa Mihaelei a fost previzibilă şi că aşteptau un rezultat bun de la ea.

Mona Zaharia - diriginte: "Mihaela este un om foarte ambiţios. Acest lucru l-am remarcat încă de la început. O felicit din tot sufletul pe Mihaela."

Năstase Nicuţa - director Liceul Tehnologic ''Ovid Caledoniu'' Tecuci: "Este o onoare că distinsa noastră elevă, Emiliana Mihaela Alexandru, a reuşit să îmbine viaţa de familie cu viaţa de elev într-un mod armonios."

Mihaela îşi doreşte acum să se înscrie la facultate şi speră să intre la buget.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri