Galaţiul, gazda perfectă pentru Fed Cup

Data publicării:
feed cup

Marius Stan - primarul municipiului Galaţi: "Un eveniment care s-a desfăşurat în condiţii excepţionale. Începând de la Federaţia Internaţională până la federaţia noastră şi toţi musafirii ne-au felicitat pentru organizare. Având în vedere că s-a terminat şi cu victoria echipei naţionale, totul a fost perfect".

George Cosac - preşedintele Federaţiei Române de Tenis: "Nu ştiu dacă aş putea să mă felicit, dar dacă ar fi s-o fac aş face-o cu mâna pe inimă: faptul că am ales Galaţiul, faptul că tot Galaţiul a fost alături de fete, că a incercat şi cred că le-a oferit cele mai bune condiţii, au dus la această frumoasă performanţă".

Cu ocazia meciului de Fed Cup, Galaţiul a fost vizitat de preşedintele Klaus Iohannis. Este pentru prima dată când un preşedinte vine în Galaţi fără să fie vorba despre un eveniment politic.

Ion Ţiriac - fost jucător de tenis: "Domnul preşedintre Iohannis, democratic ales, ne-a făcut o mare cinste şi onoare că a venit la deschiderea unui asemenea meci. În ce condiţii, atenţie: să faci de la Bucureşti până aici patru ore, e foarte bine că a venit domnul Iohannis să vadă un pic cum se circulă, bănuiesc că ştia el dinainte, însă faptul că a venit aici este o mare onoare".

România a învins Spania la tenis feminin în Fed Cup după cinci meciuri disputate sâmbătă şi duminică la Patinoarul din Galaţi.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri