Circulație îngreunată din cauza crengilor înghețate căzute pe carosabil, pe DN 24

Data publicării:
copaci inghetati bucium

Angajații de la Drumuri Naționale, împreună cu cei de la Direcția Silvică au tăiat copacii de pe marginea drumului, după ce șoferii au reclamat că sute de crengi înghețate au căzut pe șosea și astfel traficul se desfășoare în condiții de risc major. Cu atât mai mult cu cât și vizibilitatea pe Drumul Național 24 era extrem de redusă din cauza ceții.

Comisar şef Liviu Zanfirescu, șeful Serviciului Rutier Iași: "S-a înregistrat un fenomen de ceață densă cu vizibiltate sub 50 de kilometri la oră și chiciură, astfel că foarte mulți copaci din zona împădurită cădeau, efectiv se prăbușeau pe Drumul Național."

"Este un fenomen cu care nu ne-am mai confruntat până acum, vedeți din cauza ploii și a înghețului s-a format chiciurea care a îngreunat foarte mult ramurile și s-au produs rupturi. A fost blocat drumul și în continuare sunt arbori care prezintă pericol dacă nu îi doborâm," a declarat Corneliu Parascan, directorul Direcției Silvice Iași. 

Polițiștii de la rutieră au fost nevoiți să blocheze circulația de mai multe ori, pentru ca drumarii să poată curăța partea carosabilă. Nicio mașină nu a fost avariată, dar polițiștii recomandă șoferilor să nu circule cu viteză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri