Fast-food de Crăciun, moda omului modern

Data publicării:
fastfood 2

Pizza, paste sau chiar shaorma. Acesta a fost meniul celor care nu au stat în casă în a doua zi de Crăciun şi au optat pentru o masă la fast-food. O fi carnea de porc preferata românilor, dar preparatele tradiţionale au fost înlocuite cu brio de aripioare picante sau hamburgeri. Pentru unii, chiar mai sănătoase şi mai uşoare decât sarmalele şi friptura.

Prânzul la restaurant este pentru mulţi un pretext pentru relaxare şi pentru a face mişcare. Iar agitaţia se potriveşte bine cu noi sesiuni de shopping, dar şi cu sporturile de iarnă.

Până pe data de 31 decembrie, cafenelele şi restaurantele din mall vor funcţiona după programul obişnuit, între orele 10 şi 22. În ultima zi a anului, magazinele şi raionul fast-food vor fi deschise până la ora 18.00. Pe data de 1 ianuarie, centrele comerciale vor fi închise.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri