Fotbal. Se apropie derbiul cu Rapid

Data publicării:
marius lacatus teren

Fotbalistul de la Rapid Bucureşti în vârstă de 36 de ani a declarat că se bucură se revină la Iași, chiar dacă suporterii din Copou l-au dezamăgit: „Prin faptele mele și prin tot ceea ce am făcut, consider că am făcut și intențiile mele au fost bune și foarte bune față de Iași și mi s-a răspuns cu lucruri rele și foarte rele."

Prieten foarte bun cu Pancu, Florin Prunea le-a solicitat fanilor CSMS să aibă un comportament decent la derbiul cu liderul seriei şi să-l trateze cu respect pe fostul jucător al Politehnicii: „Am fost extrem de mâhnit ultima dată, pentru că am stat în tribună și chiar am încercat să calmez spiritele. Eu cred că Daniel Pancu nu merită așa ceva și fac un apel la supoteri. Este un om care iubește acest club."

Înaintea confruntării de miercuri, fotbaliștii din Copou s-au pregătit sub îndrumurarea antrenorului Marius Lăcătuș și a secunzilor săi, fără a beneficia de serviciile unui preparator fizic. Locul a rămas liber după ce Ciprian Panait a încălcat regulamentul clubului.

„Din punctul nostru de vedere, cum s-a comportat acest băiat de când a venit la această echipă, nu are nimic comun cu performanța și cu fotbalul în general. Am primit un certificat medical de la el în data de 11. El n-a avut nimic. El era pe margine la Câmpina și antrena o echipă la un meci cu Piteștiul, fosta Fortuna Brazi, Fortuna Câmpina, dădea indicații," a declarat Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi.

Meciul dintre CSMS și Rapid București se va desfășura pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași, mâine, începând cu ora 15.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri