Liderii USL Iași au sărbătorit victoria în alegeri pe stadion

Data publicării:
usl 20iasi 20a 20castigat 20alegerile-37857

Imediat după aflarea primelor rezultate estimative, Cristian Adomniţei a anunţat că Iaşiul are 17 parlamentari USL pentru următorii patru ani.

”Cele 10 puncte ale manifestului pentru Iaşi de astăzi devin obiectivele capitale ale tuturor celor 17 parlamentari” (Cristian Adomniței)

”Cele 10 puncte ale manifestului pentru Iaşi de astăzi devin obiectivele capitale ale tuturor celor 17 parlamentari. Cele mai importante, şi încep aici cu aeroportul, spitalul regional de urgenţă şi autostrada”, a precizat Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Varujan Vosganian, candidatul USL pentru un fotoliu de senator în colegiul 1, a declarat că Iaşul poate avea o influenţă mult mai mare în Parlamentul României cu 17 parlamentari care aparţin aceleaşi formaţiuni politice.Varujan Vosganian, senator USL: ”Aşa, cu cei 17, la care îi invităm cu colegialitate şi pe ceilalţi eventuali parlamentari care ar putea să intre în jocurile distribuirii, să urmăm acest program care este şi realizabil, este şi necesar şi are după opinia mea şi o stringentă actualitate.”

Liderii USL Iași, au preferat să meargă la meci

Absentul notabil de la conferinţa susţinută la sediu PNL a fost chiar liderul formaţiunii politice, Relu Fenechiu. Acesta era împreună cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, la meciul dintre CSMS Iaşi şi Dinamo.

Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi: ”Până la ora 9 fără un sfert USL a fost reprezentată să zic aşa reprezentată în integralitate, ca să spun aşa, de cei doi lideri locali ai administraţiei, dar după aceea a trebuit să ne despărţim pentru că sunt echipe multe, sunt mulţi colegi.”

În Iaşi, prezenţa la vot înregistrată la închiderea urnelor a fost de 38,9%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri