8.000 de euro, un an de învăţământ la Școala Internațională din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
corp scoala internationala

7.000 de euro pe an școlar la grădiniță și 8.000 de euro pe an în învățământul primar. Sunt tarifele pe care trebuie să le plătească părinții care vor să-și înscrie copiii la Școala Internațională din Oradea.

Prima etapă de înscrieri începe luni, 15 mai, și va dura până pe 6 iunie. Doritorii vor putea completa formularul necesar la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea sau online, pe site-ul isor.ro. Vor fi înregistrați copiii pentru grupa mare de la grădiniță și pentru învățământul primar.

Înscrierile finale vor fi făcute în iunie, când se vor încheia contractele cu părinții interesați. Taxa pentru înscrierile finale este 500 de euro, iar pentru formarea unei clase este nevoie de minimum 10 copii.

La Școala Internațională din Oradea vor preda profesori vorbitori nativi de limba engleză, asistați de profesori români. La cererea părinților, pot fi asigurate masa și transportul copiilor.

Mai multe detalii despre modul de funcționare a Școlii Internaționale din Oradea, structura anilor școlari, precum și despre programa școlară pot fi obținute la adresa de email info@isor.ro, sau pe pagina de Facebook International School of Oradea.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri