Aquapark-ul din Oradea, plin de 1 Decembrie

Data publicării:
aquapark interior Oradea

Vacanță cu casa închisă la aquapark-ul din Oradea. Multe din cele 800 de bilete disponibile în complexul termal au fost vândute chiar și cu o lună înainte de 1 decembrie. Turiști din Timiș, Cluj sau Maramureș au vrut să scape de statul la coadă așa că și-au rezervat biletele online. Pentru 50 de lei au acces în cele 7 bazine și pe cele 4 tobogane din interiorul parcului acvatic.

„- Când ați făcut rezervarea?
- Cu o lună în urmă, mult mai devreme, altfel nu mai prindeam loc.”

„Cu cel puțin o lună înainte, nu mai știu exact data. Am văzut că și pe timpul verii e o atracție destul de plăcută.”

„Ne-am făcut rezervare pentru cazare de vreo două luni și pentru aquapark în urmă cu trei săptămâni. Am învățat din experiențele trecute, știam că va fi nebunie.”

„Rezervările online îi ajută pe administratorii aqua-park-ului să afle de unde vin cei mai mulți vizitatori. Astfel în această perioadă de minivacanță cei care au ales Oradea ca petrecere a timpului liber sunt din Timișoara, Baia Mare sau Cluj”, a relatat Claudiu Mihuț, jurnalist Digi24 Oradea.

Clienții s-au bucurat de căldura și de apa termală din bazinele aquapark-ului. În zona interioară au parte de 7 piscine, 4 tobogane, saloane de masaj, saună ori jaccuzi, dar și de un loc de joacă pentru copii.

Chiar dacă toate bilete au fost vândute și pentru sâmbătă, intrarea la aquapark este posibilă pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori. Astăzi mai existau bilete disponibile doar pentru duminică. Tichetul de intrare în complexul din Oradea costă 50 de lei pe persoană.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri