BASCHET. Victorie de senzaţie pentru CSM CSU Oradea în faţa Stelei

Data actualizării: Data publicării:
baschet csm steaua
foto: Roby Boros

CSM CSU Oradea dă semne de revenire la finalul turului de campionat. Baschetbaliştii pregătiţi de Cristi Achim au obţinut a treia victorie consecutivă în campionat, după ce au învins Steaua CSM Eximbank.

baschet csm steaua
foto: Roby Boros

Cu Muhamad Pasalic în zi de graţie, atât la aruncările de trei puncte, cât şi în postura de conducător de joc, orădenii au controlat prima parte a meciului. Steliştii au revenit însă şi au pus în pericol succesul gazdelor. S-a terminat 89-81 pentru CSM, după un final în care Pasalic şi-a păstrat sângele rece la aruncările libere.

"O victorie excepţională, obţinută în condiţii excepţionale. Le-am spus şi băieţilor în vestiar - realmente sunt extrem de mândru de ei", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

"Felicitari, Oradea! Au jucat cu inima şi au avut dorinţă şi voinţă pentru a câştiga acest meci, după ce au avut mari probleme cu accidentările şi sunt aproape sigur că nu au fost mulţumiţi cu felul în care au jucat până acum", a spus Jukka Toijala, antrenorul Stelei.

Tehnicianul Cristian Achim are însă şi motive de îngrijoare. În sfertul trei, Oradea l-a pierdut pe Martin Zeno, care s-a reeaccidentat la genunchi. Urmează o serie de teste medicale, pentru a se stabili exact perioada de inactivitate a americanului.

Tot în meciul cu Steaua a lipsit şi Nemanja Milosevic, învoit de club pentru a participa la funeraliile tatălui său.

"Aş vrea să dedic această victorie lui Nemanja Milosevic, cât şi familiei lui, care trece prin momente foarte-foarte dificile. Această victorie este şi a lui", a spus Achim.

Pe 4 ianuarie, baschetbaliştii de la CSM Oradea se deplasează la Sibiu, pentru meciul cu CSU.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri