Digi24 Oradea, sărbătorită alături de invitaţi speciali

Data publicării:
BETA invitati PORTI PERSONALITATI

Cei care se întâlnesc pe teren în fiecare zi cu reporterii Digi24 Oradea au avut ocazia să intre în culisele televiziunii. Au făcut un tur al redacţiei şi au văzut tot procesul prin care trece informaţia, până când o ştire ajunge să fie difuzată la televizor. Invitaţii noştri au vizitat platourile în care se fac jurnalele de ştiri şi emisiunile noastre şi au văzut câtă răbdare presupune montarea unor materiale de doar câteva minute.

Au rămas impresionaţi de tehnologia de ultimă oră cu care lucrează televiziunea Digi24 Oradea. La final, toţi invitaţii noştri au recunoscut că în acest fel au ajuns să cunoască mai bine pe toţi membrii echipei Digi24 Oradea, cei care transmit corect şi precis informaţiile utile către telespectatori.

„Digi24 Oradea vine cu o atitudine complementară de care cred că românii aveau nevoie", spune chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Bihor.

„Din punct de vedere tehnic, pot să vă spun că imaginea, calitatea reportajelor şi obiectivitatea sunt cele care dau o notă în plus faţă de celelalte televiziuni în acest moment", crede Ovidiu Mureşan, viceprimarul municipiului Oradea.

„A fost un partener al oraşului Oradea, nu neapărat al Primăriei Oradea, un post care informează cetăţenii despre ceea ce se întâmplă şi un mesager al oraşului Oradea în România", este de părere Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

„Reflectă tot ceea ce se întâmplă pe parcursul unei zile în municipiul Oradea, în judeţul Bihor. Reflectă obiectiv şi la urma urmei şi noi ne luăm informaţiile din ştirile dumneavoastră", spune Claudiu Pop, prefectul judeţului Bihor.

Un an de Digi24 Oradea a însemnat profesionalism şi eforturi constante pentru obţinerea informaţiilor esenţiale.

„Din punct de vedere profesional au ridicat nu numai gradul dvs., dar au dat şi cetăţeanului un alt nivel de calitate ce înseamnă a da ştiri corecte şi a discutat despre ceea ce se întâmplă în Bihor", ne-a transmis deputatul Attila Cseke. 
„Să rămâneţi la fel de obiectivi şi la fel de corecţi în ceea ce transmiteţi cetăţenilor", ne-a urat şi senatorul Gavrilă Ghilea.

„Aţi crescut cât alţii în 50. Nu pot decât să vă felicit şi vă urez la mulţi ani", spune Ioan Mang, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

La Digi24 Oradea lucrează permanent o echipă formată din 40 de reporteri, operatori imagine, producători, regizori, editori imagine sau sunetişti. Ne străduim să vă aducem zi de zi ştiri de actualitate şi informaţii utile.Iar dumneavoastră vă mulţumim că sunteţi alături de noi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri