Fără aglomeraţie în ultima zi la permise

Data publicării:
stirea 20permise-44858

La foc continuu au lucrat angajaţii de la ghişeele serviciului de permise. În fiecare minut, o altă persoană se aşeza pe scaunul din faţa aparatului de fotografiat. Numai aşa au reuşit să reducă rapid din cozile de sute de persoane care aşteptau, în ploaie, să îşi preschimbe permisul auto. "Tocmai astăzi am ales să vin pentru că m-am gândit că nu sunt aşa de mulţi, dar văd că m-am înşelat." spune unul dintre cei aflati la coada.

"Eu am şi carnet de profesionist şi am auzit că e ultima dată când se poate schimba pe 10 ani." , marturiseste alt locuitor al judetului Bihor.

"Cred că s-au prezentat mai puţini cetăţeni datorită zvonurilor că e ultima zi, că nu se mai pot preschimba permisele de conducere." afirma Sandel Dima, seful Serviciului de Permise din Oradea.

Cei mai mulţi recunosc că vor să scape de vizita medicală. Îi sperie sumele mari necesare pentru examenul medical ori se tem că vârsta înaintată sau problemele de sănătate îi vor lăsa fără permis.

Ca să nu îşi piardă rândul la coadă oameni au găsit tot felul de tertipuri de a mai fugi de ploaie şi de frig.

Sâmbătă, angajaţii serviciului de permise vor lucra, însă nu vor schimba niciun carnet de conducere. Mâine va fi montat noul program pentru aplicarea modificărilor suferite de codul rutier. De la începutul anului până astăzi în Bihor au fost schimbate 16 mii de permise, tot atâtea câte au fost înlocuite aproape tot anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri