FOTBAL. Ce-și dorește tehnicianul Luceafărului Oradea de la Moș Crăciun

Data actualizării: Data publicării:
sport Luceafarul Energeticianul2

După o primă jumătate de campionat agitată, jucătorii Luceafărului au intrat de luni în vacanţă. Pe locul 14 după disputarea a 21 de etape, „luceferii” şi-ar fi dorit mai mult în această toamnă.

„Spre supărarea mea, (...) am terminat pe un loc care pe mine mă nemulţumeşte total, dar trebuie să privim realitatea. La urma urmei, trăgând o linie şi făcând o analiză cu staff-ul, în primă fază eu spun că e un loc onorabil, dar este loc şi de mai bine”, a declarat, la Divizia locală, Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Urmează o perioadă în care jucătorii de la Luceafărul vor fi evaluaţi de echipa tehnică. Antrenorul orădenilor are deja o listă cu fotbaliştii pe care îi doreşte din iarnă, iar în următoarea perioadă va hotărî şi cine sunt cei la care va renunţa.

„100% vor fi şi plecări. Încă nu am stat să fac o analiză a fiecărui jucător. Săptămâna aceasta o să mă văd cu conducerea administrativă. Sigur că am solicitat şi câteva veniri, pentru că avem nevoie de un, spun eu, maxim 4-5 jucători."

Pe lângă întâriri, antrenorul Luceafărului speră ca pauza de iarnă să aducă şi liniştea financiară la clubul din Oradea. „Să sperăm că Moşul va fi darnic. Eu sper ca lucrurile să se aşeze la acest club. Da, într-adevăr au fost ceva probleme, trebuie să fim realişti, dar nu am rămas niciodată (...) nemulţumiţi."

Reunirea Luceafărului pentru cea de-a doua parte a campionatului va avea loc pe 9 ianuarie.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri