FOTBAL. FC Bihor şi FC U Craiova au remizat după zece ani de la ultima întâlnire

Data publicării:
FC BH U Craiova 071013

Bihorul a cerut penalti, dar nu l-a primit. Henţul făcut în propriul careu de Acka, în duelul din minutul 12 cu Lukacs, a fost trecut cu vederea de arbitri, deşi tuşierul ridicase iniţial fanionul. Acest lucru a tensionat pentru moment partida, dar nu a schimbat rezultatul. Egalitatea pe tabelă avea să vină însă în minutul 31. Centrarea lui Sfârlea de pe dreapta a venit perfect pentru Lukacs care a profitat de gafa lui Bușu şi ieşirea lui Hotoboc înscriind din şase metri.

La egalitate după primele 45 de minute, cele două echipe au căutat drumul spre victorie în partea a doua. Lukacs, Florin Pop şi Bic s-au întrecut în ratări. Acestea au fost aproape de a fi taxate în ultimele secunde ale partidei, de Stoianof, al cărui şut la colţul lung a fost deviat in extremis de Smaranda.

„A fost un meci în care şi puteam să câştigăm şi puteam să pierdem. După 1-0 am reacţionat bine, am marcat, am făcut o primă repriză mai bună. A doua am presat, dar pe sfârşit, pe câteva greşeli personale, puteam să şi pierdem", crede Gheorghe Ghiţ, antrenorul FC Bihor.

În urma remizei, Craiova îşi păstrează invincibilitatea în campionat, în vreme ce Oradea rămâne cu o singură victorie şi două remize în cinci etape.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Cristian Rusu
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri