FOTBAL. Viorel Domocoş, noul secund al Luceafărului Oradea

Data actualizării: Data publicării:
DOMCOS VIOREL

Luceafărul Oradea s-a mişcat repede după plecarea în această săptămână a lui Cristi Dulca de la echipă. Promovat antrenor principal, Cristian Lupuţ l-a prezentat în această dimineaţă pe cel care a preluat prerogativele de secund: fostul său coleg de la FC Bihor, Viorel Domocoş.

"Normal că aveam nevoie de un ajutor şi am stat şi m-a gândit, m-am consultat cu diferite personae aproapiate mie şi am decis ca să-l aducem pe Viorel la echipă", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea .

Pentru Viorel Domocoş, numirea ca secund la Luceafărul înseamnă revenirea în fotbal. "O fac cu entuziasm, cu dorinţa de a munci şi a face performanţă, pentru că după mulţi ani este în Oradea un staff tehnic alcătuit doar din bihoreni. Pe mine asta mă încântă, îmi dă speranţe de muncă şi îmi dă speranţe de a revigora fotbalul bihorean."

Fost căpitan al Universităţii Craiova şi jucător la Dinamo, Domocoş va împlini pe 11 aprilie 43 de ani. În calitate de antrenor a activat doar la Crişul Aleşd, în Liga a IV-a, şi CS Oşorhei, în Liga a III-a.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri