HANDBAL. „Căpitanul" CSM Oradea a schimbat tabăra

Data publicării:
sport handbal reunire

După secţia de baschet, şi echipa de handbal a CSM Oradea a pierdut un jucător de bază. Fostul căpitan al bihorenilor, Cosmin Liberţ, s-a despărţit pe cale amiabilă de actualul lider a seriei B în Divizia A.

Jucătorul va evolua din retur la principala rivală a orădenilor, CSU Pandurii Târgu Jiu.

„Era un om de goluri, era şi căpitanul echipei, dar am ales acest lucru pentru viitorul lui şi pentru faptul că atâta timp cât acest jucător ne-a ajutat pe noi foarte mult, şi a primit această ofertă, am fi fost absurzi să nu putem să-l lăsăm să plece când este vorba despre un salariu triplu”, a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Locul lăsat liber prin plecarea lui Cosmin Liberţ a fost repede ocupat de un jucător adus de la echipa de prima ligă, Minaur Baia Mare.

„Este vorba de un jucător de 20 de ani, născut în '97, Botea Tudor, care joacă pe toate posturile la linia de nouă metri, atât centru, coordonator cât şi inter stânga, inter dreapta. Este un jucător de forţă", consideră Sebastian Tudor.

Staff-ul tehnic şi lotul formaţiei orădene au stabilit și cine va prelua banderola de căpitan al echipei. Devid Munea a fost desemnat noul lider din teren al CSM.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri