HANDBAL. Reunire fără cantonament la CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal reunire

Reunire fără noutăți pentru echipa de handbal CSM Oradea. Pe locul secund la jumătatea primei părți de campionat, bihorenii au efectuat sâmbătă primul antrenament din an.

Cu doar trei săptămâni la dispoziție pentru a pregăti cea de-a doua parte a sezonului, echipa antrenată de George Tăutu a renunțat și de această dată la cantonament.

„Ne aşteaptă o perioadă care va fi un pic grea. Cu multe meciuri amicale, cu antrenamente pe plan local sub formă centralizată, pentru a ne pregăti cât mai bine să întâmpinăm returul campionatului", a declarat George Tăutu, antrenorul CSM Oradea.

Deși din punct de vedere financiar lucrurile nu s-au schimbat, CSM Oradea vrea să rămână una din candidatele la primele locuri.

„Gândul meu rămâne acelaşi care a fost şi la început de an: îmi doresc să reconstruiesc o echipă, îmi doresc ca juniorii să-i integrez în această echipă, să facem trecerea de la juniori la seniori şi să reuşim să construim o echipă de viitor", a spus Tăutu.

Formaţia orădeană şi-a stabilit și programul jocurilor amicale. Vineri şi sâmbătă, CSM va întâlni în deplasare echipa de primă ligă Poli Timişoara, iar pe 16 ianuarie va juca pe terenul unei alte echipe din Liga Naţională, U Cluj. Ultimul test este programat cu CSM Reşiţa, cu o săptămână înainte prima etapă din 2019, programată pe 2 februarie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri