Nouă victime după ciocnirea a două mașini, în Bihor. Unul dintre șoferi a murit

Data publicării:
accident viisoara 060119 (3)
foto: ISU Crișana

Un grav accident de circulație a fost provocat, duminică seara, pe o șosea din Bihor, de un sătmărean de 21 de ani, care a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un alt autoturism. Șoferul care circula regulamentar a murit, iar opt persoane au fost rănite. Bărbatul care a provocat tragedia nu avea permis de conducere, au constatat polițiștii.

foto: ISU Crișana
foto: ISU Crișana

foto: ISU Crișana

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 20:50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara.

„Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia - Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor”, a relatat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Trei echipaje de pompieri din Marghita și Oradea au plecat spre locul accidentului, însoțite de salvatorii de la SMURD și de la Ambulanță.

„Pompierii militari au evacuat cinci persoane rămase încarcerate în cele două autoturisme, predându-le echipajelor medicale (...), în cazul unui bărbat (șoferul celui de-al doilea autoturism – n.n.), aflat în stop cardio-respirator fiind efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, în pofida manevrelor întreprinse, bărbatul, în vârstă de 21 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia”, a precizat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Șoferul care a provocat accidentul și trei pasageri cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, toți din comuna sătmăreană Săuca, județul Satu Mare, pasageri în primul autoturism, au fost răniți și au fost transportați la spital.

Din a doua mașină a suferit leziuni grave un tânăr de 21 de ani, din Marghita, în timp ce trei adolescente cu vârste între 14 și 18 ani, a fost rănite ușor.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, a precizat comisarul Alina Dinu.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri