Nuntă cu motoare turate. Zeci de motociclişti au participat la cununia unui campion la motociclism

Data actualizării: Data publicării:
sezon moto Unirii4

A fost o nuntă cu motoarele turate, sâmbătă, în centrul Oradei. Unul din campionii naționali la motociclism a avut parte de o surpriză cu mulți decibeli. Platoul din fața primăriei Oradea a fost plin de motocicliștii care au vrut să îi fie alături în cea mai importantă zi din viața lui. Cununia civilă a coincis cu deschiderea sezonului moto 2018, la care au participat sute de bikeri.

“- Pap Bela Zsolt, de bună voie și nesilit de nimeni, o iei în casătorie pe Kriszti Maria?
- Da!
- Kristzi Maria, de bună voie și nesilit de nimeni, îl iei în casătorie pe Pap Bela Zsolt?
- Da!”

Cei doi miri au fost așteptați pe platoul din fața primăriei Oradea de peste 20 de motocicliști. Cei doi, vizibil emoționați, au fost surprinși de prezența prietenilor lor.

“Nouă ni s-au întâmplat așa repede toate, să facem cununia fără să știe mulți oameni și uite că s-a aflat”, spune mirele.

“Pap Bella este colegul nostru, este multiplu campion național la motociclism, așa că am încercat să îi facem și o mică bucurie și o surpriză în același timp”, spune Daniel Todoran, președintele clubului Invictus.

“Suntem prieteni, motocicliștii sunt un grup de oameni foarte uniți și din acest punct de vedere am spus că, domnule, e momentul potrivit să îi facem această surpriză, profitând și de faptul că e deschiderea sezonului.”

sezon moto4
sezon moto4

Cununia celor doi a avut loc simultan cu deschiderea sezonului moto 2018, eveniment organizat în fiecare primăvară în Oradea de aproximativ zece ani.

“Încercăm să organizăm acest eveniment în scopul de a conștientiza ceilalți participanți la trafic că, începând cu vremea frumoasă, suntem și noi în trafic. Sunt motocliști din tot nord-vestul Transilvaniei, din Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Cluj. Avem motocicliști din Ungaria, din Debrețin”, a precizat președintele clubului Invictus

La eveniment au participat peste 400 de motocicliști.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri