Oferte de locuri de muncă în Germania. Salariile depăşesc 1800 de euro/lună

Data publicării:
locuri de munca ajofm

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 15 posturi pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic. Este vorba despre locuri de muncă oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hotel Marriott Frankfurt - sursă: Wikimedia Commons

Potrivit AJOFM Bihor, este vorba despre 8 posturi de ospătar, câte două de recepționer, bucătar şi cameristă și un post de personal ȋntâmpinare oaspeți. Pentru ocuparea acestor locuri de muncă va fi organizată o selecţie la București ȋn prima parte a lunii aprilie 2017.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții:
- pentru posturile de ospătar: calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limbă germană și engleză (nivel B1);
- pentru posturile de recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți: calificare profesională încheiată și/sau experienţă in domeniul hotelier, abilități de utilizare a sistemului de rezervare OPERA și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2 – C1/C2);
- pentru posturile de bucătar: calificare profesională încheiată și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe de limbă germană (nivel A2 - B1) sau de limbă engleză (nivel B1);
- pentru posturile de cameristă: experiență minimă ȋn domeniu și cunoștințe de limbă germană (nivel A2).

“Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 8 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 2000 - 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1850 – 2300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți și de minimum 1800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă”, se arată într-un comunicat al AJOFM Bihor.

În timp ce unii angajatorii asigură cazarea în mod gratuit, alţii o fac contra cost sau oferă sprijin pentru găsirea unei locuinţe.

Candidații din Bihor care corespund cerinţelor posturilor oferite se pot adresa consilierului EURES Simona Burdean, din cadrul AJOFM Bihor, Strada Transilvaniei nr. 2, la numărul de telefon 0259/433.346. Ei vor primi formularele de aplicare și vor fi ȋnregistrați ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri