Poliţiştii patrulează în zona şcolilor

Data publicării:
stirea 206 20scoala-43822

Agenţii de circulaţie s-au prezentat încă de la ora 7 în zona a patru şcoli din Oradea, unde sute de maşini au transformat traficul în coşmar. Părinţii şi-au adus copiii la şcoala Dacia au fost nevoiţi să oprească autoturismele pe unde au putut şi au recurs la mai multe manevre ca să poată pleca din zonă. Chiar şi aşa, au apreciat prezenţa poliţiştilor lângă unitatea de învăţământ.

comisar șef Dorin Sava - șeful Poliției Rutiere din Oradea

"Avem patru echipaje de poliție rutieră în zona școlilor de la ora 7 și 15 minute și pănă la 8 și 30 de minute cu câte doi lucrători, de asemenea acționează echipaje de la proximitate."

Unii părinţi şi-au luat măsuri de prevedere suplimentare şi şi-au sfătuit copiii să fie foarte atenţi când traversează.

prof. Florian Hava - directorul școlii Dacia din Oradea

"Copiii sunt în siguranță pentru că în fiecare dimineață un polițist care atât la trecerea de pietoni cât și la intrarea în școală supraveghează elevii și profesorii școlii. "

În zona fiecărei şcoli acţionează şi câte un poliţist de proximitate, care ţine sub supraveghere copiii şi tot ce se întâmplă în zona unităţii de învăţământ.

Poliţiştii spun că în primul semestru al acestui an de învăţământ nu s-a înregistrat niciun accident rutier grav în apropierea vreunei școli din Bihor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri