RECORD. 101 misiuni au avut pompierii bihoreni în doar două zile

Data publicării:
incendiu Buntesti 1

foto: arhivă

Unul dintre incendii s-a produs sâmbătă seara în Oradea, unde pompierii au stins flăcările care cuprins coşul de fum al unei locuinţe situate pe Strada Tribunalului. O oră mai târziu, Garda de Pompieri Tinca a fost mobilizată în localitatea Gruilung, pentru stingerea unui incendiu provocat în mod intenţionat la o gospodărie.

Alt incidentr s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:30, la o gospodărie din Nojorid. Pompierii orădeni au reuşit să stingă în doar 10 minute flăcările provocate de un coş de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic.

Duminică după-amiaza, pompierii din Aleşd au intervenit ca să stingă incendiul care a cuprins un adăpost de animale din Borod. „Cel mai probabil, jocul copiilor cu focul a fost împrejurarea determinantă a evenimentului", au transmis salvatorii.

Un proiectil de calibru 100 de milimetri a fost descoperit în Săldăbagiu de Munte, de o persoană care se plimba prin pădurea din zonă. Solicitaţi prin intermediul numărului 112, pompierii au ridicat muniţia provenită din cel de-al doilea război mondial şi au depozitat-o în siguranţă.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri