Tradiția a fost respectată. Un judoka, sportivul numărul 1 la LPS Bihorul în 2018

Data actualizării: Data publicării:
sport gala lps

Judo-ul și baschetul au dominat cea de-a 11-a ediție a galei celor mai buni sportivi ai Liceului cu Program Sportiv "Bihorul". La fel cum face de ani buni, secția de judo l-a dat și de această dată pe cel mai bun sportiv al școlii. Este vorba despre Alex Creț, elevul antrenorului Emil Morar.

"Aici nu s-au inversat decât artizanii acestor rezultate, pentru că până acum a fost Aurelian Fleisz, un tehnician remarcabil, iar acum e Emil Morar. Emil Morar care își continuă activitatea este un coleg pe care lumea judo-ului îl știe bine”, a precizat Dan Matei, directorul LPS "Bihorul".

Podiumul a fost completat de un alt judoka, Adrian Olariu, și de baschetbalistul Vlad Marinău. Aflați în pregătiri cu echipele naționale, niciunul dintre cei trei nu au fost prezenți la înmânarea premiilor.

"Comparativ cu anii trecuți avem rezultate care chiar dacă sunt multe nu sunt chiar acolo, chiar pe vârfurile performanței", consideră profesorul Dan Matei.

În topul pe 2018 al celor mai buni sportivi de la liceul sportiv orădean au intrat și reprezentanți ai secțiilor de la volei și atletism. Au mai fost premiate secțiile de gimnastică ritmică, dar și echipele de baschet care au reușit să se mențină în topul campionatelor de juniori.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri