Tratament pe bani puţini. Un bilet în staţiunile din ţară este oferit pensionarilor la jumătate din valoarea venitului lunar

Data publicării:
BETA tratament

Eugenia Florea are 61 de ani şi a venit în Băile 1 Mai tocmai din Constanța. "Am venit cu bilete de tratament în stațiune și sunt foarte mulțumită de tratament. Am nimerit un timp foarte bun, personalul foarte bun."

Ioan Mondoc a venit în staţiunea bihoreană tocmai din judeţul Argeș. Este pentru a doua oară în Băile 1 Mai şi se declară mulţumit de urmările tratamentului. "Acum un an am fost la Băile 1 Mai în octombrie şi tratamanetul îşi face efectul."

Pe lângă tratamentele beneficice, pensionarii mai au un motiv pentru care vin în staţiuni: preţul foarte mic al biletelor oferite de Casa de Pensii. Pentru un sejur de 18 zile, plătesc cel mult jumătate din venitul lunar, iar în unele cazuri tratamentul este gratuit.

Pentru ultima serie din acest an, care va începe din 25 octombrie, pensionarii bihoreni au la dispoziţie 500 de bilete în staţiunile din ţară. Ca să le primească, trebuie să depună mai multe documente, printre care și o recomandare de la medicul de familie care să ateste afecțiunile de care suferă. 

Biletele din ultima serie a anului pot fi ridicate până luni, 22 octombrie. Anul acesta, în Bihor, 7.800 de pensionari au depus cereri pentru tratament în staţiuni. 

reporter: Cristina Nistor
operator: Darius Pop
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri