Victorii pe linie

Data publicării:
sport 20polo-39260

Campionii de la CSM Digi Oradea au încheiat en fanfare turul Superligii Naţionale de polo. Cu maximum de puncte înaintea derbiului cu Dinamo Bucureşti, sportivii orădeni nu au ratat şansa de-a răzbuna singura înfrângere suferită sezonul trecut, tocmai în faţa alb-roşilor. Dinamo a fost îngenuncheată la Oradea, scor 15-2, respectiv 11-8.

„Ieri am câştigat detaşat, la o diferenţă foarte mare, iar azi cu greu am câştigat, pe final, deşi am avut un avantaj destul de confortabil, 7-1", a declarat Laszlo Toth.

În primul meci, CSM Digi a avut ceva probleme doar în sfertul unu, câştigat la limită, 1-0. A urmat apoi ploaia de goluri în poarta dinamovistă care a mai reuşit să înscrie o singură dată. Prea puţin pentru a limita proproţiile rezultatului final, 15-2. Lucrurile păreau să fie la fel şi în cel de-al doilea meci, mai ales că Oradea a avut un avans de şase goluri, scor 7-1. A venit însă surpriza din sfertul trei. Dinamo a marcat gol după gol şi s-a apropiat la unul singur distanţă. Toth a dat imediat alarma şi după două time-outuri cerute în sfertul patru, CSM a lămurit problema învingătoarei, cu două goluri care au stabilit scorul final 11-8.

„A fost un rezultat dezastruos pentru Dinamo, aşa ceva nu s-a mai întâmplat în istoria lui Dinamo, din păcate", a spus la rându-i Viorel Rus, antrenorul dinamoviştilor.

Au fost două victorii de moral pentru formaţia orădeană care, miercuri, va evolua în grupele Ligii Campionilor împotriva nemţilor de la Spandau Berlin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri