Weekend călduros în vestul țării. Orădenii s-au relaxat în bazinele cu apă termală și au făcut sport înparcurile din oraș

Data publicării:
caldura 281013

Încă de la primele ore ale dimineţii, razele soarelui au pus stăpânire pe tot vestul ţării. Ca în mijlocul verii, parcurile şi malurile Crişului Repede din Oradea au fost pline de oameni.

"Merg cu rolele și cu skateboard-ul, cu bicicletele."

"Jucăm fotbal, în fiecare an vin aici stau foarte aproape, ne jucăm cu băieții, mă întâlnesc cu prietenii."

Orădenii au profitat la sfârşit de săptămână şi de trecerea la ora de iarnă, care a transformat duminica în cea mai lungă zi din an. Chiar dacă au dormit mai mult cu o oră, medicii spun că această schimbare poate produce insomnii sau depresii. De asemenea, temperaturile mari din această perioadă pot creşte riscul de infarct.

"S-ar putea să afecteze unele persoane, dar acest probleme se rezolvă în câteva zile ceea ce poate să îi afecteze mai mult sunt temperaturile acestea mult prea ridicate pentru această perioadă", susține dr. Simona Căprar, Serviciul Județean de Ambulanță Bihor.

Staţiunea Băile Felix a fost plină de turişti la sfârşit de săptămână. Pentru 25 de lei cât costă intrarea în ştranduri, amatorii de un bronz tomnatec au profitat de soarele deloc zgârcit din weekend.

Orădenii mai pot profita de vremea buna doar câteva zile. Meteorologii anunță că de la mijlocul săptămânii maximele termice nu vor depăși 18 grade în vestul țării, iar de joi și-ar putea face apariția și ploile.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri