Au încins grătarele pe malul Timișului, la Șag

Data publicării:
sag

Mulţi dintre cei veniţi pe malul Timişului au pregătit grătarele încă de dimineaţă şi au pus carnea să se rumenească la foc mic: „Aproape în fiecare weekend venim. Ne simţim bine, cu prietenii, cu muzică, un grătărel, un mititel”, - Obositor în timpul săptămânii? ”Da, obositor, ne mai recreem, e linişte, ambianţă...", ” „Plajă, liniştit, stai la un grătar, mai ieşi din oraş, din ţigănia aia”, - De ce nu mergeţi la ştrand? ”Nuu, păi de ce?, e mai liniştit aici, mai frumos, cu băieţii, mâncare, un mic, un grătar, prietenii, o plajă", „Apa, nu ne băgăm, e şi mare, e rece, nu ne aventurăm încă în ea".

Alţii s-au aventurat şi au testat apa. „Aici toată lumea vine la staţiune, cum s-ar zice, la picnic”, - Apa e bună aici? ”E bună, e rece, sănătoasă", spuneau ei.

Cele 33 de grade Celsius înregistrate duminică de termometre au adunat sute de persoane pe malul Timişului, în localitatea Şag. Este primul weekend în care nu a plouat, după ce săptămânile trecute vremea rea i-a împiedicat pe timişeni să iasă la plajă sau la iarbă verde.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Tibor Alasu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri