Autobuzul spre localitățile învecinate Timișoarei transportă... nemulțumiri

Data publicării:
m43

Nu ne convin orele, să ne schimbe programul, să ne schimbe programul că nu ajungem la lucru”. Asta spun o parte dintre locuitorii Săcălazului, care lucrează în Timișoara și fac naveta cu noua linie de autobuz. În aceste condiții, reprezentanţii localităţii dau asigurări că, în cel mai scurt timp, vor modifica orarul mijloacelor transport în comun. Un bilet Timişoara - Săcălaz costă 4,5 lei. Până la Beregsău Mic se plătesc 9 lei. Banii nu sunt mulți, susţin cei care așteaptă de ani buni un astfel de mijloc de transport în comun.

”E foarte folositor și două-trei ar fi bine”, ”4,50 o călătorie, 9 sunt două”. - Convenabil? ”Da”, ”Săcălazul s-a lipit de Timișoara în ultimul timp așa că e utilă, eu consider”, spun localnicii.

Mijlocul de transport metropolitan are patru stații în Timișoara, patru în Săcălaz și alte trei în Beregsău Mare și Mic.

”Are stații în Timișoara și mai multe stații în toate localitățile. Practic, se comportă ca un transport în comun din Timișoara. În timpul săptămânii sunt șase curse pe zi, în weekend trei curse pe zi”, ne precizează Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

În acest an, Primăria Timişoara vrea să creeze astfel de legături şi cu Ghiroda şi Dumbrăviţa.

reporter: Sorina Covlea
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri