CH Poli a spart gheaţa. Handbaliştii timişoreni au reuşit prima victorie, 29-22, cu Potaissa Turda

Data publicării:
ch poli

Reveniţi în Sala „Constantin Jude" după mai bine de 130 de zile, bănăţenii au câştigat graţie unei evoluţii hotărâte în actul secund. Până atunci duelul echipelor care pierduseră primele două runde a fost unul echilibrat.

CH Poli s-a distanţat la trei goluri, 13-10, pe finalul primei părţi, dar s-a văzut egalată extrem de rapid de băieții ex-violetului Horațiu Gal, astfel că la pauză s-a intrat cu egalitate pe tabelă.

La reluare, oaspeţii au trecut în avantaj şi timp de aproape zece minute au avut câte două goluri în plus. Gazdele au revenit însă, pentru ca după aceea să se distanţeze treptat şi totodată decisiv.

Reviriment făcut posibil, printre altele, şi de portarul Zlatko Daskalovski, care a intervenit salvator în mai multe rânduri, aproape de final. S-a încheiat 29-22 şi CH Poli adună primele trei puncte stagionale.

Cel mai bun marcator al timişorenilor a fost Irakli Chikovani, cu 7 reușite, urmat de Fenici şi Timofte cu câte 5, Grigoraș cu 4, Pejovic cu 3, Lasica şi Ștefan cu câte două 2 și Leordean cu una. Bănăţenii vor evolua duminică, tot în faţa propriilor fani, împotriva nou-promovatei CSM Ploieşti - formaţie care a pierdut toate jocurile disputate pe prima scenă, până acum.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri