Hooters Pub în flăcări! Celebrul bar din Timișoara, distrus într-un incendiu

Data publicării:
incendiu 01





















La 3 dimineața s-a dat alarma la Hooters Pub, iar rând pe rând, cinci autospeciale au sosit pentru a stinge flăcările de la Hooters Pub. 200.000 de euro au investit patronii în acest bar, iar în doar 10 minute întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcări. Nimic nu pare să mai poată fi salvat. Clădirea Hooters Pub a ars ca o torță. Totul, în lipsa patronului, care este plecat în concediu, peste graniță.

”Intervenţia a fost destul de dificilă datorită suprafeţei mari incendiate și lipsei surselor de apă”, a declarat pentru Digi24 Timișoara căpitanul Codruț Brândușoiu, de la Detașamentul 1 Pompieri Timișoara.

Pompierii sunt siguri că incendiul de la Hooters Pub a pornit din încăperea unde erau ţinute generatoarele de rezervă.
Pe urmă, flăcările s-au extins la nivelul bucătăriei, de unde au afectat şi maşina unui client, care îşi lăsase vehiculul peste noapte în parcarea barului. Incendiul nu a putut să fie oprit de pompieri, astfel că şi cele două săli de mese au fost mistuite, iar flăcările au fost atât de înalte că au distrus şi acoperişul localului.

În această dimineață, pompierii vor stabili cauza exactă a incendiului de la Hooters Pub, dar apropiații patronului spun că barul nu va mai fi reconstruit, pentru că afacerea nu era asigurată.

UPDATE. Pompierii au stabilit: la Hooters Pub este vorba, în mod cert, de o acțiune intenționată de incendiere!

După ce noaptea s-au luptat cu flăcările, pompierii nu s-au retras nici la primele ore ale dimineții. Aceștia au continua să facă cercetări pentru a vedea de la ce a pornit vâlvătaia.

Pompierii de la ISU ”Banat” au încheiat cercetările, iar din verificările lor reiese că focul a fost aprins intenționat. Mai mult, cercetările arată că o persoană necunoscută a turnat benzină pe acoperișul barului, în dreptul încăperii unde se aflau aparatele de aer condiționat și un generator de rezervă, și a folosit, pentru a aprinde focul, o brichetă.

Nu întâmplător, una din fetele de la Hooters, întrebată despre cauza incendiului - De la ce putea să ardă aşa? - a răspuns: ”Nu ştiu. De la prea mulţi prieteni pe care îi are (patronul - n.r.)”  

Pompierii vor înainta acum dosarul către polițiști, iar oamenii legii vor trebui să îl găsească pe făptaș, care va trebui să plătească pentru fapta lui.

Reporter: Gerhard Ernst
operator: Alin Lungu
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri