Indiferența poartă caschetă. La plimbare, cu mâinile în buzunare, lângă... incendiu

Data publicării:
incendiu-1

(Urmărește din a 25-a secundă a unei filmări de amator, care a fost postată de Facebook de un internaut și tinde să devină virală!)

Un om al legii, care poate fi recunoscut după caschetă, nu pare a fi deloc impresionat de dramatismul situației. Trece calm, la pas, ca într-o plimbare de frumusețe, cu mâinile în buzunare. Incendiul îi atrage atenția și... întoarce capul. Atât. 

Pompierii au fost alertaţi imediat, însă flăcările au distrus într-un timp foarte scurt localul fast-food. Din primele cercetări, reprezentanţii ISU „Banat” au ajuns la concluzia că focul a fost provocat în mod intenționat.

La faţa locului au ajuns în scurt timp şi criminaliştii care au luat toate probele care să-i ajute la găsirea infractorului. Poliţiştii timişeni au deschis o anchetă, iar în această dimineaţă aceştia au revenit la faţa locului pentru a sta de vorbă cu cei din vecinătatea localului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, focul a izbucnit după ce suspecţii au aruncat cu benzină, apoi au declanşat incendiul cu ajutorul unei brichete. Dacă vor fi găsiţi, suspecţii riscă dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

UPDATE GALERIE FOTO / VIDEO. Studenții dintr-un cămin apropiat au surprins în imagini amploarea incendiului

incendiul din Complexul Studentesc 01
incendiul din Complexul Studentesc 01


Reporter: Maria Rohnean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri