Prima ediţie românească a Zilei Serviciilor Publice, la Timișoara

Data publicării:
salvo



”Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de Naţiunile Unite ca o amplă desfăşurare de forţe, la care participă instituţiile de însemnătate publică. În premieră, toamna aceasta, în cele două pieţe centrale ale Timişoarei, respectiv Piaţa Unirii şi Piaţa Libertăţii, peste 20 de instituţii vă aşteaptă cu standuri, utilaje, demonstraţii specifice, muzică şi teatru”, anunță Primăria Timișoara.

Iată programul manifestării:
- La ora 10 va avea loc deschiderea oficială a pavilioanelor, în paralel cu un spectacol oferit de Casa de Cultură a Municipiului, pe scena amplasată în Piaţa Unirii. Muzică de promenadă.
- La ora 11, pe scena centrală, vor urca primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi primarul La oraşului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.
- La ora 11,30 - concert al Fanfarei Garnizoanei Timişoara
- La ora 12,30 - Spectacol Teatrul pentru Copii şi Tineret MERLIN
- La ora 13,30 - Spectacol de mişcare cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely"
- La ora 17 - Ansamblul Reflex de dans modern al Casei de Cultură a Studenţilor
- La ora 18 - Concert al tinerilor studenţi oferit de Casa de Cultură a Studenţilor
- La ora 19 - Concert rock, Formaţia DESAN

Ziua Serviciilor Publice vine și cu spectacole de teatru ale Teatrului pentru Copii şi Tineret ”Merlin” şi Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely", un moment artistic al Casei de Cultură a Studenţilor, un concert al Fanfarei Garnizoanei Timişoara şi un concert rock al trupei Desant.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri