Temperaturi mici, atmosferă fierbinte. Festivalul de Jazz de la Gărâna – ziua 2

Data publicării:
garana B 09

Artiştii care au ajuns în faţa publicului la Festivalul de Jazz de la Gărâna au reuşit şi de această data să îi facă pe cei peste 3000 de spectatori ai serii să ignore temperaturile iernatice. Prima apariţie a fost şi prima surpriză. Voce puternică şi apariţie interesantă, Irina Popa a încălzit atmosfera la Festivalul de Jazz de la Gărâna şi i-a pregătit pe spectatori pentru o întâmplare muzicală cu adevărat frumoasă. Seara a continuat cu muzicienii norvegieni din Arid Andersen Trio. Aşteptată de spectatori, Luiza Zan a ţinut un recital deopotrivă tentant şi emoţionant.































“Îmi place ca prin muzica mea să le transmit oamenilor lucruri cu adevărat importante. Adevărata muzică este cea care se simte, nu cea care doar se ascultă… aşa, pur şi simplu” – spune Luiza Zan.

Ultimul artist ale serii cu numărul doi la Festivalul de Jazz de la Gărâna a fost John Surman care ţinut publicul în Poiana Lupului până mult după miezul nopţii şi i-a oferit o experienţă muzicală de ţinut minte.

Sâmbătă, pe scena Gărâna Jazz Festival urcă Peter Werheimer Quartet, Pawel Kaczmarczyk „Audiofeeding Band”, Dainius Pulauskas Group, Bugge Wesseltoft Solo, In The Country.

Reporter: Andreea Medinschi
Operator: Andrei Marina
Redactor: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri