Timișorenii se uită la portofel și când vine vorba de ștranduri: mai bine acasă decât prin vecini!

Data publicării:
strand 07



O zi călduroasă de august, petrecută la ștrand: unul cât mai apropiat de casă. Mulți timișoreni au ales această variantă, în favoarea malului mării sau a piscinelor din Ungaria. Distracția e în toi, apă curată există, doar vremea să fie prielnică.

Ce zic cei abordați de echipa Digi24 Timișoara? ”Dacă e să te distrezi, te distrezi oriunde, nu trebuie să mergi departe”, ”E mai plăcut aici, e mai frumos, e mai aproape de casă”, ”E bine, după mine e foarte bine”, ”Este într-adevăr mai frumos la ștrandul de la unguri, dar aici e mai aproape. Cei care nu au posibilitatea să meargă la alte ștranduri vin aici”.



Și pentru că a crescut numărul de persoane care au venit să facă baie, și personalul a trebuit suplimentat. Weekend-ul, în general, înseamnă mai multă muncă pentru cei care se ocupă de ștrand.

”Oamenii au preferat să vină la noi decât să plece în alte părți, Mako sau mai știu eu unde, ca până acum. Probabil că apreciază curățenia, nu lasă de dorit. Am suplimentat personalul pe timp de weekend, ca să nu stea mulți la coadă. La poartă avem mai mulți oameni, la curățenie, deci în general ne pregătim pentru un număr mai mare de participanți”, ne-a declarat Marius Călina, managerul unui ștrand local.

Weekend-ul este în general mult mai aglomerat la ștrand. Numărul celor care vin la baie la sfârșit de săptămână de dublează față de o zi din timpul săptămânii.

Reporter: Ioana Sapianu
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri