Vis spulberat în Cupa României: Ripensia Timișoara - Pandurii Tîrgu Jiu 0-3. Dezamăgire după partidă, mândrie după un parcurs de excepție. O analiză la rece de pe ”Dan Păltinișanu”

Data publicării:
ripensia-1

Pandurii au condus ostilitățile aproximativ 60 de minute, timp în care au și marcat de trei ori. A fost un presing pe care l-au dus în jumătatea adversă încă de la începutul meciului. Au și deschis scorul destul de repede, în minutul 9, lucru care le-a și tăiat din elanul jucătorilor Ripensiei Timișoara, care n-au mai avut același avânt pe care l-au demonstrat în partida cu Universitatea Cluj. Abia după golul de 3-0 au început să apară și ocaziile la poarta oaspeților, însă Anagor și Briciu au rata oportunități bune de a înscrie măcar golul de onoare. 

Una peste alta, este un parcurs de excepție a Ripensiei Timișoara în Cupa României. Echipa a și stabilit record după record, mai întâi a fost prima echipă dintr-un campionat județean care s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, apoi au și eliminat o echipă de Liga I. Pentru ei, orice meci câștigat mai departe ar fi fost o depășire a performanței anterioare, pentru că obiectivul trasat de conducerea clubului era să întâlnească o echipă de ligă secundă. 

reporter: Ionuț Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri