Weekendul aduce o schimbare a vremii. Prognoza meteo pentru vestul țării

Data publicării:
vremea

Prognoza meteo pentru noaptea de vineri spre sâmbătă

Vremea în Timiș
- Vremea rămâne caldã. Cerul va fi variabil. Spre dimineaţã, izolat, vor fi condiţii de averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab la moderat din sector sudic, cu unele intensificãri de scurtã duratã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 şi 20 de grade.
Vremea în Arad - Încă o noapte caldă, cu cer variabil. Vantul va sufla, de la slab la moderat, din sud, iar temperaturile minime vor oscila între 16 și 22 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi caldã. Spre dimineaţã, izolat, vor fi condiţii de averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sudic, cu unele intensificãri de scurtã duratã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 şi 20 de grade, mai ridicate la deal pânã la 25-26 de grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte caldă si in judetul Hunedoara, cu cer variabil, vant de la slab, la moderat si temperature minime care se vor situa intre 14 – 22 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă

Vremea în Timiș - Vremea se va menţine cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, dar va deveni instabilã. Cerul va fi temporar noros. În a doua parte a zilei şi în cursul nopţii pe arii extinse vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului, care trecãtor pot lua aspect de vijelie. Vor fi şi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 36 de grade/
Vremea în Arad - O zi caniculară în județul Arad. Cerul insă va fi acoperit și este posibil să plouă în aversă. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din vest, iar temperaturile maxime vor oscila între 30 și 35 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea se va menţine cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, dar va deveni instabilã. Cerul va fi temporar noros. Sunt posibile averse, descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului, care trecãtor pot lua aspect de vijelie. Vor fi şi condiţii de grindinã. Izolat, mai ales la munte, cantitãţile de precipitaţii pot depãşi 20 l/mp. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector vestic. În cursul dupã-amiezii, indicele temperaturã-umezealã va atinge şi depãşi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 36 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii au parte de încă o zi caldă, caniculară la amiază, dar cu ploi și vânt cu aspect de vijelie spre seară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 şi 34 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri