Droguri din Olanda, vândute la Timișoara

Data publicării:
droguri

Patru traficanți de droguri de mare risc au fost reținuți pentru 30 de zile de procurorii DIICIT Arad. Stupefiantele ajungeau în Arad din Olanda şi apoi erau comercializate pe piața neagră din Timișoara.

Procurorii spun că anul acesta, inculpații au vândut în orașul de pe Bega 300 de comprimate de extasy, iar asupra a doi dintre suspecți au fost descoperite alte 240 de pastile. Stupefiantele erau introduse în ţară pe la vama Nădlac.

”Membri rețelei îşi procurau drogurile din Olanda, le introduceau în ţară disimulate în mijloace de transport auto prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, după care le comercializau în zona de vest a țării”, a declarat Bogdan Diaconescu, procuror DIICOT Arad.

Mascații au făcut şi percheziții, iar la domiciliile suspecților au descoperit peste 200 de grame de cannabis şi mii de pastile de extasy.

”Au fost găsite, alături de cantități de cannabis, peste 5.000 de comprimate extasy, valorând pe piaţa drogurilor peste 350.000 de lei”, a declarat Bogdan Diaconescu, procuror DIICOT Arad.

Traficanții au între 19 şi 25 de ani, iar magistrații Tribunalului Arad au decis reținerea lor pentru 30 de zile. Cei patru sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și mare risc în formă continuată şi trafic ilicit de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

redactor: Caterina Ledrer/ operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri