În efectiv complet, pentru „sfertul" din Cupă

Data publicării:
scm poli
SCM Politehnica Timișoara a plecat cu lotul complet la Turda, pentru meciul de mâine, din sferturile de finală ale Cupei României de handbal masculin. Revenit de la Campionatul Mondial, unde a participat cu naționala Macedoniei, Filip Lazarov a făcut antrenamente individuale cu secundul Horvath Atilla, dar și unul colectiv. Potaissa Turda și SCM Poli stau față în față pentru a doua oară în acest sezon. În campionat, timișorenii s-au impus, fără mari probleme, acasă, 28-20.

„Nu s-au așteptat atunci să jucăm atât de bine, așa că acum va fi un joc foarte foarte dificil. Cred că vor căuta revanșa, atât în Cupă, cât și în campionat, dar noi mergem acolo să jucăm cât mai bine”, spune Filip Marjanovic, extrema dreatpa a SCM Politehnica Timișoara.

„Avem chef de joc, trebuie să câștigăm la Turda pentru a obține ceva ce nu am mai reușit de ceva vreme: calificarea în Final Four. E dorința noastră, dar să nu uităm că în sport se poate întâmpla orice. Vom încerca, vom da totul din noi”, admite și Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Întâlnirea din sferturile de finală cu Potaissa Turda se joacă în manşă unică, mâine, de la ora 18, în direct la Digisport. În cazul unei calificări, conducerea a dat asigurări că va încerca să aducă turneul final pe Bega.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri