EMOŢII PENTRU PARLAMENT. Vasile Blaga şi Elena Udrea aşteaptă redistribuirea

Data publicării:
10122012 20udrea 20iasi-37891

Șansele ca Vasile Blaga să intre în Parlamentul României sunt minime, chiar și după redistribuirea mandatelor și asta pentru că Alianța România Dreaptă, pe listele căruia a candidat, a obținut un scor mic, un procent de 21,87.

Conform numărătorii paralele PDL din 95% din secții, Vasile Blaga a obținut puțin peste 25% din voturi, în timp ce principalul contra-candidat, Matei Suciu, din partea USL a obținut aproximativ 53% din voturi.

M.R. Ungureanu ar putea rata Parlamentul

În Arad, județul care în legislatura trecută a dat șapte parlamentari din partea PDL, de data aceasta ARD va avea trei parlamentari, în urma redistribuirii.

Niciunul dintre liderii ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, respectiv Mihail Neamțu, nu a reușit să câștige colegiile.Fostul prim-ministru a obținut 33% din voturi și s-a clasat pe locul al doilea, în timp ce contra-candidatul său, Ovidiu Marian, a obținut 45% din voturi.Mihail Neamțu a obținut doar 30% din voturi, iar Flavius Măduță a obținut 51%, candidând de pe listele USL.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a câștigat de pe locul al doilea locul de senator din municipiul Suceava, cu aproximativ 24% din voturi. Și Elena Udrea ar putea intra în Parlament de pe locul al doilea, după ce a obținut un scor puțin sub 50% din voturi după contra-candidatul USL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri